Voorpagina

Nog geen kaartje(s)??

^Het feestprogramma van de twee dagen in de feesttent^

Heb jij je kaartjes al voor het grote Halfvasten feest 1X11 editie??

Kaarten voor de zaterdag kosten € 11,00

Kaarten voor de zondag kosten € 7,50 (tot 14 jaar gratis entree)

Combi kaarten zaterdag + zondag kosten € 16,00

 

De kaarten kun je hier bestellen.

Hopelijk kunnen we je ook in de tent begroeten.

twittergoogle_plusmailtwittergoogle_plusmail

Breaking news!!

Bestuursleden HVOO in overleg met medewerkers van L1

Vandaag was L1 op locatie bij de Pruuver, om alles door te spreken voor de LIVE opname op zaterdag 10 maart tijdens de elfde jubileumeditie van de HVOO. Het wordt een super uitzending, iedereen heeft er heel veel zin in!

Kun je niet bij de optocht zijn, kijk dan live mee vanaf 15.00 uur! op L1 tv of via de livestream op de L11alaaf Facebookpagina.

Lukt dat niet? Of loop je mee in de optocht, kijk de parade dan terug tijdens de herhaling.

twittergoogle_plusmailtwittergoogle_plusmail

De inschrijving is gesloten!!!

De inschrijving voor de 11e Half Vasten Optocht Offere is inmiddels gesloten.

In de week na carnaval zal de organisatie contact met je opnemen om de aanmelding te keuren. Zodra de aanmelding goedgekeurd is door de organisatie mag er definitief gestart worden in de optocht.

twittergoogle_plusmailtwittergoogle_plusmail

Niet 1 maar 2 dagen feest!

Dit jaar viert de Half Vasten Optocht Offere zijn eerste jubileum 1X11. Op zaterdag 10 maart zal voor de 11e keer de optocht door de straten van Afferden trekken. Om 14:00 uur zal Prins Fred d’n Urste van de Peijas het startschot geven en zullen circa 70 deelnemers hun creaties tonen. Na de optocht is er weer een groot feest in de feesttent van Kubbus hier zal de prijsuitreiking plaatsvinden en zullen onder andere Snollebollekes, Fabrizio, Victoria en De Kloomp optreden.

En dit jaar gaat het feest op zondag door! We starten in de ochtend met een dorpsbrunch en om 14:00 uur begint het familiefeest in de feesttent. Tijdens dit familiefeest zullen er diverse activiteiten voor kinderen worden georganiseerd en zullen onder andere Telekids Discoshow, Otto Wunderbar, Toeter Thijs en Wir Sind Spitze optreden. Als afsluiting van dit jubileumweekend zal er op zondagavond ook nog een vuurwerkshow worden gegeven.

twittergoogle_plusmailtwittergoogle_plusmail